30 Aralık 2011 Cuma

Elveda 2011

Sevgili 2011,
Söze bir günlük edasıyla başladım farkındaysan.Çünkü bu yazıyla birlikte sana bir nevi saygı duruşunda bulunuyor ve seni anılar arasına yolluyorum.Şimdi herkes “elveda 2011,2012 benim yılım olacak” edebiyatında,farkındayım.Ama yüksek müsadenle ben de aynı şeyi yapacağım.
Her şeyden önce 2010’dan daha iyi bir yıl oldun 2011.Tüm sene benim açımdan oldukça sakin sayılabilirdi.Tabii ufak tefek krizler,can alıcı olaylar olmadı değil.Ama hayatımın anlamını sende bulduğum için ve beni mutlu eden şeyleri yine senin sayende öğrendiğim için güzel bir yıldın.
Benim için önemli insanlar vardı.Aşklar,sevgiler,DOSTLAR.Çoğunun gerçek yüzlerini sende gördüm. Asla tahmin edemeyeceğim davranışlar gördüm o çok değer verdiğim insanlarda.Kimi ona duyduğum sevgiye saygı duymayıp adileşti,olabilecek en düşük seviyeye geldi.Kimi de ona duyduğum dostluğun kıymetini bilemeyip kıskançlık ve kuyu kazma krizlerine girdi.OLSUN… Bu sayede hayatımdaki sahte cisimler çıkıp gitmiş oldu.
Sende tanıdım yeni aşkları,dostları,insanları…Ve yine sende tanıdım en büyük TUTKUMU.Hayatta beni mutlu eden tek şey için mücadele etmem gerektiğini sende anladım.Ve yine sende başladım mücadeleye.Tuhaf bir şekilde mücadeleye başladığım ilk andan itibaren kapılar hep ardına kadar açıldı.”İyi” değil “Çok iyi” olduğumu öğrendim mesela.Ve tutkumun bir hayal değil gerçekleşmesi kaçınılmaz bir şey olduğunu öğrendim.Dedim ya insan ne yapması gerektiğini anladığı itibaren Allah bir şekilde kapıları açıyor ona.Bu da mutlu olmama yetiyor…
2012 ye dair hayallerim,planlarım ve amaçlarım var.Hepsini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım ben! Ve hepsi teker teker gerçeğe dönüştüğünde dönüm sana selam çakacağım 2011. Beni ben yaptığın için ve olgunluk yolunda beni bu denli geliştirdiğin için TEŞEKKÜRLER. Büyüdüm,güçlendim,ve doğruyu yaşıyorum…

                                                                                              Koray Tansu İlhan